support@aiforsite.com  +358 10 212 8950  |  sales@aiforsite.com  +358 10 212 8955

Haemme UX/UI kehittäjää

Haemme UX/UI kehittäjää

Toimit osana kasvavaa tuotekehitystiimiämme, jossa osallistut rakennusalan tiedonkeruu- ja tekoälyratkaisun toteutukseen. Keräämme rakennustyömailta reaaliaikaisesti dataa drone-, anturi- ja kypäräkamera-järjestelmien avulla ja osallistut  tämän datavirran päälle kehitettävien palveluiden käytettävyyden ja käyttöliittymien kehitystyöhön. Pienessä ketterässä tiimissä pääset joustavasti osallistumaan järjestelmän eri alueiden kehitystyöhön yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä edellyttää vahvaa frontend-ohjelmointiosaamista (HTML5,CSS, JQuery,Python) ja hyvää ymmärrystä web-palvelin ja linux ympäristöistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myös:

  • käyttöliittymä suunnittelu
  • pilvipalvelu-alustat (AWS)
  • avoimen lähdekoodin kehitys
  • web-framework (Django)
  • ketteristä kehitysmenetelmät (Agile, Scrum)
  • tietokantaratkaisut (SQL)

Tehtävä edellyttää nopeaa omaksumiskykyä ja systemaattista toimintaa sekä asiakasnäkökulman ymmärtämistä. Etsit omatoimisesti ja aktiivisesti ratkaisuja olemassa olevia resursseja hyödyntäen. Vahvuuksiasi on myös hyvä visuaalinen silmä, keskittymiskyky, pitkäjänteisyys ja sinnikkyys.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä näköalapaikalla rakennusalan digitalisoinnissa. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Sami Kalliokoski, puh. +358405854937. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.12..2018 mennessä osoitteeseen sami.kalliokoski@bliot.io

Jaa sosiaalisessa mediassa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin