support@aiforsite.com  +358 10 212 8950  |  sales@aiforsite.com  +358 10 212 8955

Etsimme tiimimme vahvistukseksi: Technical specialist

Technical specialist

Haemme nyt teknistä asiantuntijaa Espoon Keilaniemen konttorillemme vastaamaan rakennustyömaiden Digi-insinööripalvelun teknisestä tuesta.

Työtehtävä:

Toimenkuvanasi on toimia teknisenä tukena Bliot rakennustyömaiden Digi-insinööritiimille sekä kumppanimme Cramon Digi-insinööritiimille. Otettuasi tekniset järjestelmämme haltuusi, vastaat sähköpostitse ja puhelimitse tuleviin kyselyihin kaikissa palvelun elinkaaren vaiheissa järjestelmän käyttöönotosta Digi-insinööripalveluprosessien tukemiseen.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Digi-insinöörien teknisiin kyselyihin vastaaminen
  • Digi-insinöörien kouluttaminen palvelun toimittamisessa
  • Palvelussa hyödynnettävien laitteiden tilaaminen, prosessien tukeminen
  • Tiedonsiirron ja datan seuraaminen sekä häiriötilanteiden korjaaminen
  • Laitteistojen ylläpito

Haastava ja monipuolinen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä käytännönläheisesti rakennustyömaiden digitalisoinnissa sekä oppia lisää IoT- sekä rakennusalalta. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset myös mukaan jatkokehittämään palvelumme teknistä toteutusta.

Haemme

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus (esim. automaatio-, sähkö-, tietoliikennetekniikka, elektroniikka) sekä vähintään vuoden kokemus vastaavista tehtävistä esimerkiksi automaatioteollisuudessa tai muutoin monipuoliset perustaidot ja käytännön kokemusta IoTjärjestelmistä. Kokemus ylläpitotehtävistä katsotaan eduksi. Olet motivoitunut oppimaan lisää ja kehittymään alan asiantuntijaksi. Omaat joustavan ja aktiivisen työotteen sekä asiakaslähtöisen ja avoimen asenteen, ja pystyt toimimaan tehokkaasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi erinomaisella ruotsin kielen taidolla todella erotut!

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän rakennusprosessien digitalisoinnissa ja älyllistämisessä, jossa pääset vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi, puh. +358 447600410. Lähetä hakemuksesi
palkkatoiveineen 12.4.2019 mennessä osoitteeseen kari.hirvijarvi@bliot.io

Jaa sosiaalisessa mediassa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin