support@aiforsite.com | +358 10 212 8955

Muuta hukka hyödyksi

VALJASTA TEKNOLOGIA APUUN

Vielä tänäkin päivänä työnjohtajat johtavat työmaita perinteisellä tavalla havainnoimalla tilanteita omin silmin, puhumalla, soittamalla ja lähettämällä meilejä projektin lukuisille osapuolille. Tulipaloja sammutetaan päivittäin. Voimme muuttaa sen. Yhdessä.

POISTA HUKKA PROSESSISTA

Kaikki, mikä aiheuttaa ennakoimattomia työn keskeytyksiä, on prosessihukkaa. Se voi olla puuttuvat resurssit, edellisen alaurakoitsijan jäljiltä epäsiistiksi jäänyt mesta, väärät olosuhteet tehtäville yms.

LISÄÄ TUOTTAVAN TYÖN MÄÄRÄÄ

Poistamalla hukkaa prosessista lisäät häiriöttömän ja täten tuottavamman työn määrää. Tehtävien läpimenoaika lyhenee. Varmistat aloitusedellytykset paremmin ja pidät kiinni aikataulusta. 

SÄÄSTÄ AIKAA, RAHAA JA VÄHENNÄ CO2

Lyhyempi läpimenoaika pienentää myös työmaan CO2-päästöjä. Mitä lyhyempi tuotantovaihe sitä vähemmän tarvitaan työmaalla lämmitystä, sähköenergiaa ja polttoainetta.

KATSO, MITEN SE TOIMII

Aiforsiten avulla projektin- ja työmaajohto täydentävät henkilökohtaiset havaintonsa ja kommunikaationsa kentällä reaaliaikaisella tilannetiedolla, joka perustuu automaattisesti kerätyihin faktoihin. Ratkaisu mahdollistaa työn tuottavuuden mittaamisen aivan uudella tavalla.

MIETITKÖ, MISTÄ ALOITTAA?

TESTATTU JO YLI 100 RAKENNUSPROJEKTISSA YMPÄRI MAAILMAA

Aiforsite on selain- ja pilvipohjainen tuottavuuden johtamisjärjestelmä, joka dokumentoi, mittaa, analysoi ja raportoi työmaan tuotantoprosessin tuottavuutta. Tekoälyä hyödyntävä ratkaisu käyttää datalähteinä paikkatietoa, video- ja kamerateknologiaa sekä olosuhdeseurantaa.

ASIAKKAAMME KERTOVAT

”Aiforsiten avulla näen reaaliajassa mitä 31-kerroksisella tornitalotyömaalla tapahtuu ja missä työntekijät ja työkalut ovat.”

Mika Kuukkanen, vastaava mestari, SRV

”Pystyn suosittelemaan. Ratkaisu auttaa kehittämään tuotantoamme. Hyviä visiönäärejä on taustalla tekemässä sitä järjestelmää.”

Miikka Huhtamäki, liiketoimintajohtaja, EKE

”Järjestelmä mahdollistaa projektin kokonaisvaltaisen etäkatsauksen kaikille osapuolille ja säästää meille aikaa ja rahaa.” 

Antti Saikkonen, projektijohtaja, HELEN

“Ratkaisun selkeä hyöty on siinä, ettei mikään työalue seiso joutilaana vaan homma etenee koko ajan.”
Simo Pulli, vastaava mestari, Haahtela

Lataa ilmainen opas

Kolme askelta kohti 50 % parempaa tuottavuutta työmaalla

Haluatko jutella asiantuntijan kanssa?

Varaa ilmainen 30 min konsultaatio ja näet omin silmin miten Aiforsiten ratkaisu toimii käynnissä olevilla työmailla.