support@aiforsite.com  +358 10 212 8950  |  sales@aiforsite.com  +358 10 212 8955

Palkittu yrittäjä ja sijoittaja Jalo Paananen sijoitti rakennustoimialalle IoT- ja tekoälyratkaisuja kehittävään Bliot Oy:ön.

Jalo Paananen on sijoittanut edustamansa Futuragallery Oy:n kautta Bliot Oy:ön. Sijoituksen myötä Futuragallery Oy omistaa 15% -osuuden Bliot Oy:n koko osakekannasta.

Jalo Paananen on toiminut yrittäjänä yli 50 vuoden ajan. Hänet on palkittu valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla ja hänen perustamiaan yrityksiä on mm. Peikko Group Oy. Sijoituksen myötä Bliot panostaa entistä enemmän rakentamisen laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta parantavien IoT- ja tekoälyratkaisujen luomiseen sekä jakeluteihin ja kansainväliseen kasvuun.

Rakennusalan laadun, turvallisuuden ja tehokkuuden parannuspotentiaali luo IoT- ja tekoälyratkaisuille miljardien kansainväliset markkinat. ”Rakennusteollisuudella on erinomaiset mahdollisuudet parantaa tuottavuuttaan ja siirtyä laadunvarmistuksessa lähemmäksi valmistavan teollisuuden tasoa. Uudet tekniikat antavat siihen hyvät lähtökohdat. Tässä kehityksessä Bliotilla on paljon annettavaa”, sanoo Jalo Paananen.

”Sijoitus luo meille mahdollisuuden panostaa entistä voimakkaammin tuotekehitykseen, jakeluteiden laajentamiseen sekä kansainväliseen kasvuun”, kertoo Bliot Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi. ”Bliotin osaavan operatiivisen tiimin taustatukena ja hallituksen puheenjohtajana toimii sarjayrittäjä, Aalto Yliopiston rakennustuotantotalouden professori Olli Seppänen. Nyt saamme tiimiin mukaan raskaansarjan yrittäjän, Jalo Paanasen. Enempää emme voisi toivoa”, jatkaa Hirvijärvi.

Lisätietoja: Bliot Oy / Kari Hirvijärvi puh. 044 7600410

Jaa sosiaalisessa mediassa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin