support@aiforsite.com  +358 10 212 8950  |  sales@aiforsite.com  +358 10 212 8955

Bliotin digitaalinen työmaa esittäytyy reaaliaikaisena FinnBuildissa

Lokakuussa rakennustyömaat Haagasta ja Jätkäsaaresta siirtyvät virtuaalisesti keskelle Pasilaa ja Messukeskusta, kun Bliot rakentaa FinnBuild-messuille osaston, jossa seurataan reaaliaikaisesti kolmen messupäivän ajan Hartelan kolmea rakennustyömaata Bliot Live-Valvomon välityksellä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Bliot Live-valvomo tuodaan suuren yleisön eteen tutustuttavaksi.
Vuoden 2018 aikana Bliot-järjestelmää on kehitetty entistä paremmaksi ratkaisuksi rakennusalan toimijoille. Yksi merkittävimmistä Bliot-järjestelmän uusista ratkaisuista on Digi-insinööripalvelu, jonka avulla Bliotin teknologiapaketin käyttöönotto on mahdollisimman helppoa asiakkaalle. Uusien ohjelmistojen tai sovellusten käyttöönotto voi olla pitkä ja haastava prosessi, jossa lisäarvo päästään todentamaan vasta kuukausien kuluttua ohjelmiston tai yhtä asiaa ratkaisevan sovelluksen käyttöönotosta. Bliot on alusta asti rakennettu ratkaisuksi, jossa lisäarvo näkyy heti järjestelmän käyttöönoton jälkeen. Digi-insinööripalvelun avulla uuden järjestelmän käyttöönottoa ei tarvitse pohtia työmaalla hikikarpalot otsalla, sillä Bliotin oma digi-insinööri valmistelee järjestelmän käyttövalmiiksi ja tukee uuden järjestelmän käyttöä myös käyttöönoton jälkeen.
”Palvelemme kädestä pitäen tuottamalla lisäarvoa ja kehitämme konepellin alla teknologiaa”, Bliotin toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi tiivistää järjestelmän ja yrityksen idean ytimekkäästi yhteen lauseeseen.
Uusin versio mahdollistaa digiloikan ja tekoälyn käyttöönoton
Bliot-järjestelmää rakennetaan työmaan arkipäivä edellä jatkuvasti kehittyviä HighTech -ratkaisuja hyödyntäen. Tekoäly on järjestelmässä valjastettu asioita ratkaisevaksi ja päätöksiä tukevaksi tukiälyksi ja muutenkin päämääränä on hyödyntää uusimpia teknologioita niin, että niiden avulla voidaan ratkaista asioita työmaan päivittäisessä tekemisessä.
Rakennusalan merkittävään tapahtumaan FinnBuildiin Bliot osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa.  Messuilla lanseerataan Bliot-järjestelmän versio 1.11.45, joka sisältää entistä enemmän tekoälyteknologiaa ja työturvallisuutta edistäviä ratkaisuja työmaan arkeen. Messuilla voi tutustua muihinkin Bliotin monipuolisiin ominaisuuksiin kuten Drone-kuvauksen hyödyntämiseen rakennuskohteen rytmikartan luomisessa ja työmaan edistymisen seurannassa sekä paperipinoa madaltavaan tuotetiedon digitalisoitumiseen.
Bliotia on kehitetty Espoon Keilarannassa vuodesta 2016 alkaen. Jatkuvasti kasvava tiimi koostuu teknologia-alan huippuammattilaisista, jotka tietävät ja tuntevat mitä kehittävät. Toisaalta rakennustyömaan tuulen ja tuiskun armoilla tasapainotteleva arki ei ole tiimille tuntematonta. Juuri näistä vahvuuksista Bliotiin on ammennettu sellaisia ratkaisuja, jotka palvelevat työmaata kokonaisvaltaisesti ja todennettavasti.
Oman osaston lisäksi Bliotin osaaminen näkyy FinnBuild-messujen ohjelmassa, kun yrityksen hallituksen puheenjohtaja Olli Seppänen kiipeä lavalle torstaina aiheenaan tuottavuuden ongelma rakennusalalla ja yrityksen toimitusjohtaja Kari Hirvijärvi esittelee Bliotin mahdollisuuksia Team Finlandin 9 pitchausta kansainväliseen kasvuun paneelissa torstaina 11.10. klo 13-14.00.
Bliotin löytää FinnBuild 2018-messuilta osastolta7c160. FinnBuild 2018-messut Messukeskuksessa 10-12.10.2018
Jaa sosiaalisessa mediassa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin