Ratkaisut

Rakentaminen työmaalla tulisi puhtaimmillaan olla asentajien ja muualla esivalmistettujen materiaalien virtaa oikeaan paikkaan ja aikaan perustuen virheettömiin suunnitelmiin niin rakennuksen kuin tuotannon osalta. 

 

Rakennusteollisuudella on nyt mahdollisuus samaan loikkaan millainen teollisuudessa tapahtui viisikymmentä vuotta sitten tuotantoprosessien standardoinnilla, mittaroinnilla ja jatkuvan kehityksen periaatteella. Tällä hetkellä kukin yksilöllinen rakennuskohde ja projektin onnistuminen on kuitenkin vahvasti kiinni parhaiden ammattilaisten kiinnittämisestä projektiin. Aiforsiten ratkaisu on määrämuotoinen ja mittaroitu prosessi, jota voidaan koko ajan kehittää. 

 

Aiforsiten älykäs teknologiaratkaisu Artificial Intelligence for Construction (AIC) (sisäinen linkki ALUSTA-sivulle)  luo teolliselle toiminnalle edellytykset reaaliaikaisen tiedon pohjalta ja toimii osana rakennustyömaan digitalisoinnin kokonaisratkaisua. 

Rakentamisen teollistaminen (kuvaus tähän)

Tähän tiiviisti leipätekstinä pääviestit, jotka kerrottu videoissa

Miksi rakentamisen teollistamista ja tehostamista tarvitaan juuri nyt?
VIDEO löytyy täältä

https://aiforsite.com/palvelumme/tyomaan-etaohjaus/https://aiforsite.com/tuki/rakentamisen-teollistaminen/ poislukien ensimmäinen video, joka tulee etusivulle >> videot Youtubeen, videoille olisi tosi hienoa saada yhtenäinen kansilehti, josta näkee videon otsikon.

Lorem ipsum ja sitä rataa

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem

Vieritä ylös